Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

LOSLATEN KUN JE LEREN

Schrijver
ISBN

9789060109168

Uitgever

Strengholt's Boeken, 1998

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Zeer nette paperback ,125 pag.

Meer info
Samenvatting
Zo gemakkelijk als het voor de meeste mensen is om nieuwe relaties aan te gaan en idealen en voornemens na te streven, zo moeilijk is het om deze weer los te laten. En toch is dat soms nodig: relaties verwateren, geliefden gaan uit elkaar, familieleden sterven, banen staan op de tocht en bepaalde doelen blijken niet haalbaar.
In dit boek laat de auteur zien hoe mensen kunnen leren om los te laten en waarom loslaten in het dagelijks leven zo belangrijk is.
Recensie(s)
Het leven bestaat, zegt de auteur, niet alleen uit vastpakken en bewaren, maar ook uit afscheid nemen en loslaten. Het boek is bedoeld als speelse verkenning van de verschillende facetten van het loslaten van kinderen, ouders, partners, ideeen, het verleden, vrienden. De auteur is psychologe. Zij schrijft in dit boek over eenzaamheid, liefde en gezin, over illusies, scheiding, ziekte en dood. Een prettig boek waarin de schrijfster zich niet opdringt, maar rustig en met veel herkenbare voorbeelden een aantal kanten belicht van 'loslaten'.

Redactie
Ankerboek Uithuizermeeden

DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

Nieuwste boeken vanAnkerboek

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren