Titel

Het Photoshop Lagen Boek. 75% van de kracht van Photoshop ligt besloten in het werken met lagen, ontketen die kracht

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789043015479

Uitgever

Pearson

Prijs

14,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2009, 4e dr., 160 pp., paperback. NIEUWSTAAT

Meer info
Nieuwstaat.

Hoewel Adobe Photoshop al sinds versie 3.0 lagen kent, maakt driekwart van de Photoshop-gebruikers zelden of nooit gebruik van lagen. En dat is echt jammer, want driekwart van de kracht van Photoshop ligt juist besloten in het werken met lagen!

Lees wat u allemaal met lagen kunt doen – er gaat gegarandeerd een wereld voor u open. Niet alleen voor het verbeteren van foto's, maar juist ook voor de leuke en indrukwekkende bewerkingen die je met foto's kunt uithalen, zijn lagen eigenlijk onmisbaar. U wilt bijvoorbeeld foto's in elkaar laten overvloeien? Of dingen in uw foto zetten die er eerst niet stonden? Of misschien naadloos tekst aan een foto toevoegen om zelf een ansichtkaart te maken?

Al deze mogelijkheden en nog veel meer worden uitgebreid behandeld in Het Photoshop Lagen Boek. De aanpak van het boek is zeer praktisch: aan de hand van aansprekende voorbeelden wordt duidelijk uitgelegd wat lagen doen en hoe u ze professioneel gebruikt. Het boek is geschreven op basis van Photoshop CS3, maar de meeste bewerkingen zijn ook met eerdere en straks met latere versies van Photoshop uitvoerbaar. Alle Photoshop-professionals werken met lagen. En u?
Afbeeldingen
Elzenga, Johan W. - Het Photoshop Lagen Boek. 75% van de kracht van Photoshop ligt besloten in het werken met lagen, ontketen die kracht
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren