Titel

Sterker door tegenslag. Hoe vind je je kracht terug als het leven je hard raakt? [ isbn 9789492179708 ]

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789492179708

Uitgever

Paris Books. Gesigneerd met opdracht. - psychologie

Prijs

8,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperb, 2017, 1ed, 156p, praktisch nieuwstaat

Meer info
Hoe vind je je kracht terug als het leven je hard raakt?
Op het moment dat je onverwacht iets heel heftigs meemaakt, ziet je wereld er ineens anders uit. Niets is meer hetzelfde en dat maakt je vooral erg onzeker. Op een gegeven moment bereik je het punt dat jij je weer goed wilt voelen. Je wilt je leven terug. Alleen HOE doe je dat?
In dit boek neemt Inge Miltenburg-Bos je mee in haar eigen zoektocht.
Na het onverwacht overlijden van haar broer Stefan door zelfdoding, gaat ze op zoek naar een manier om een gezond rouwproces aan te gaan en om tegelijkertijd haar eigen praktijk draaiende te houden. In de maanden die volgen, wordt haar vader ook nog eens ongeneeslijk ziek en zo daagt het leven haar opnieuw uit. Dwars door alles heen kiest ze ervoor om juist nu te groeien. Dit levert een pittige zoektocht op die heeft geleid naar vijf eenvoudig toepasbare stappen die zij de Faith-methode heeft genoemd. Hiermee heeft ze dé manier gevonden die ervoor zorgt dat tegenslag je sterker maakt.
Inge Miltenburg-Bos (1968) is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van 'sterker worden door tegenslag'. Zij is opgeleid als Natuurgeneeskundig therapeut en heeft sinds 2012 haar eigen praktijk ZielsDesign. Ook is zij de sturende kracht achter het bedrijf Krachtig Mens, een groep van experts die mensen binnen organisaties succesvol helpen bij herstel en preventie op basis van de Faith-methode. De Faith-methode bestaat uit vijf pijlers: Feel, Attention, Inspiration, Time, Heal. Dit is een combinatie van erkende methodieken met toevoeging van Inge's eigen inzichten en ervaringen. Het is erop gericht jouw manier van denken te veranderen en jezelf te leren kennen met al je mogelijkheden. Zo ontstaat er iets moois uit een verdrietige situatie. De pijlers van de Faith-methode bestaan uit drie fases: vertrouwen, groei en eigen kracht vinden. Inclusief oefeningen, drie korte voorbeelden uit Inge's praktijk en een bronnenlijst.
Afbeeldingen
Miltenburg-Bos, Inge - Sterker door tegenslag. Hoe vind je je kracht terug als het leven je hard raakt? [ isbn 9789492179708 ]
Miltenburg-Bos, Inge - Sterker door tegenslag. Hoe vind je je kracht terug als het leven je hard raakt? [ isbn 9789492179708 ]
Gevederde Kikker Leeuwarden

Als u na 24 uur nog geen reactie op uw bestelling gehad hebt, kijk dan in uw spamfolder of in de map 'verwijderde items', en/of neem opnieuw contact met mij op via: boekwinkeltjes [stel een vraag].
GEEN verpakkingskosten. Goed verpakken is meer dan een boek in een envelop schuiven. Met extra zorg zoals o.a. kartonnetjes om de hoeken komt een boek onbeschadigd bij de klant. Ik tracht zoveel mogelijk gebruik te maken van mail-lite enveloppen (dopjesplastic). In enkele gevallen bied ik de klant keuze voor een gewone envelop, bijv. bij gewichts- of diktegrenzen. Klanten die uit milieuoverwegingen de voorkeur geven aan een gewone envelop worden verzocht dat duidelijk aan te geven bij 'Opmerking'.
Brievenbuspost: verzending volgens PostNL-tarieven.
Goedkoopste verzending van postpakketten tot 10 kilogram via DPD, AFHALEN bij een DPD-parcelpoint = 4,40 euro. THUISBEZORGD = 5,60 euro.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Gevederde Kikker.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Gevederde Kikker
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gevederde Kikker een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gevederde Kikker vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Gevederde Kikker kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren