Titel

Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie / meer dan 1000 recepten zonder koemelk, lactose, kippeei, gluten, pinda s, noten, additieven, cacao, saccharose (suiker), citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en mais

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789041000262

Uitgever

Van Reemst i.s.m. Stichting Voedselallergie

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2000, 4e dr., 400p., paperback *rand van de cover heeft lichte slijtage* - Kan ook afgehaald worden -

Meer info
Meer dan 1000 smakelijke recepten met vervanging voor koemelk, lactose, kippenei, pinda's, noten, additieven, cacao, saccharose (suiker), citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en mais. In samenwerking met de Nederlandse voedselallergie stichting

Voedselovergevoeligheid kan het koken tot een waar gepuzzel maken. Het Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie biedt het antwoord op de dringende vraag naar recepten voor aangepaste gerechten. Het is een praktische hulp om de kookpuzzel op te lossen en toch smakelijke gerechten te kunnen bereiden. De receptuur is gericht op volwassenen en kinderen met een enkelvoudige of meervoudige voedselovergevoeligheid. De recepten zijn ingedeeld naar gerechtengroep en geven steeds dieetaanpassingen zonder: koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, saccharose (suiker), citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelp-dieren, aardappelen en mais. Aansluitend volgen suggesties om op de recepten te vari�ren en variaties zonder varkensvlees en bepaalde groenten of vruchten.
Afbeeldingen
Horst, T. van der, Berkel, Ineke van, Daams, Merian - Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie / meer dan 1000 recepten zonder koemelk, lactose, kippeei, gluten, pinda s, noten, additieven, cacao, saccharose (suiker), citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en mais
Nogmeerboeken Zutphen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Nogmeerboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Nogmeerboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Nogmeerboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Nogmeerboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Nogmeerboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren