Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Liefde in tijden van cholera

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029071024

Uitgever

De Volkskrant, 2004

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Zeer net gebonden boek met stofomslag, 524 pag., ISBN 9789029071024

Meer info
Samenvatting

Toen Florentino Ariza de dertienjarige Fermina zag, werd hij voorgoed verliefd. Na meer dan een halve eeuw, waarin Fermina is getrouwd met een ander en hijzelf 622 vrouwen beminde, sterft Fermina's man en krijgt Florentino opnieuw de kans om haar zijn eeuwige trouw te beloven.

Gabriel Garcia Marquez (1928) publiceerde vele romans en verhalen, waaronder zijn befaamde roman Honderd jaar eenzaamheid. In 1982 ontving hij de Nobelprijs voor de literatuur.
Recensie(s)

Deze tragikomische geschiedenis van een levenslange onbeantwoorde liefde speelt zich af tegen de woelige achtergrond van een koloniale stad aan Colombia's Caribische kust rond 1900. Garcia Marquez verwisselt in deze roman de decors van het bekende dorpje Macondo voor die van de telkens oplaaiende burgeroorlog, technische vernieuwingen als luchtvaart en stoomaandrijving in het begin van de 20e eeuw in een stad als Cartagena of Barranquila in Colombia. De verteltrant is ook minder magisch en universeel als in zijn beroemde 'Honderd jaar eenzaamheid'; de plaats- en tijdsaanduidingen zijn exacter. Garcia Marquez (1928) kreeg in 1982 de Nobelprijs voor zijn literaire werk. Deze Nederlandse vertaling is voorzien van een verklarend Spaans woordenlijstje achterin.
Afbeeldingen
Gabriel Garcia Marquez - Liefde  in tijden van cholera
Ankerboek Uithuizermeeden

DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

Nieuwste boeken vanAnkerboek

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren