Titel

Het schoolkind van dichtbij (6-12 jaar) - Christelijke opvoeding

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789050305129

Uitgever

J J Groen en Zoon

Prijs

2,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

206 pp, paperback, 1995, als nieuw

Meer info
Dit zesde deel in de serie 'Christelijke Opvoeding' behandelt samen met het vijfde deel de opvoeding en ontwikkeling van het kind gedurende de, laatste zes jaren van de basisschool. In dit deel wordt ingegaan op de voorbereiding op het vervolgonderwijs. Er wordt een speciaal hoofdstuk gewijd aart de seksuele opvoeding. In het kader van de godsdienstige opvoeding wordt aandacht geschonken aart het praten met kinderen over geloofsvragen. Ook wordt uitvoerig ingegaan op situaties waarin de opvoeding dreigt vast te lopen.
Recensie(s)
Deze uitgave is het zesde deel van een serie over christelijke opvoeding. De opvoeding wordt benaderd vanuit de belevingswereld van het kind van 6-12 jaar. Problemen, maar ook alledaagse zaken komen aan de orde. Veel informatie wordt gegeven naar aanleiding van voorbeelden. De bijbel is een belangrijke leidraad in de opvoeding. De tekst is zeer eenvoudig en het lijkt of de auteurs soms vervallen in een preekstijl. In het hoofdstuk over seksuele opvoeding lijkt de auteur zelf bevangen door de schaamte waarvan zij zegt dat ouders die niet moeten hebben. De zeven verschillende auteurs van de diverse hoofdstukken hebben allen een pedagogische achtergrond en komen voort uit de Gereformeerde Gemeenten en Chr. Gereformeerde Kerken. Deze uitgave is bedoeld voor ouders die een behoudende christelijke opvoeding voorstaan
Afbeeldingen
dr J Stolk - Het schoolkind van dichtbij (6-12 jaar) - Christelijke opvoeding
Axel Axel

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Axel.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Axel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Axel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Axel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Axel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren