Titel

Spijkerschrift

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789044518733

Uitgever

De Geus

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

in zeer goede staat, 2011, paperback, 19e druk

Meer info
Let op: dit is een dik boek en past dus niet door de brievenbus. Wordt dus verzonden als pakket.

In een subtiele en beeldende stijl tovert Kader Abdolah het leven van een vader en een zoon tevoorschijn.

Aga Akbar, de doofstomme vader van Ismaiel, heeft tijdens zijn leven een boek geschreven in een zelfontworpen spijkerschrift. Na zijn dood in de Perzische bergen wordt het boek bij zijn naar Nederland gevluchte zoon bezorgd. Ismaiel probeert het leesbaar te maken, net zoals hij zijn vader vroeger verstaanbaar moest maken.
'Spijkerschrift' is het meest overtuigende boek van een schrijver die zich een unieke plaats in de Nederlandstalige literatuur heeft verworven. - Trouw - .

'Maar wat de roman voor je wint, is dat op iedere bladzijde de noodzaak van de verbeelding voelbaar is. Verbeelding is niet alleen een mooie bijkomstigheid, het is een voorwaarde om te overleven.'- Vrij Nederland - .

Kader Abdolah (Iran, 1954) debuteerde in 1993 met de verhalenbundel De Adelaars. Daarna volgden onder meer De meisjes en de Partizanen (1995), De reis van de lege flessen (1997), Spijkerschrift (2000), Portretten en een oude droom (2003), Het huis van de moskee (2005), de dubbelpublicatie De Boodschapper en De Koran (2008) en De Koning (2011).
Afbeeldingen
Abdolah, Kader - Spijkerschrift
Kalára Lisserbroek

Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 4,25. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een DHL service punt, verzendkosten rond de € 4,- euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via de pakketpost van Postnl kan ook, verzendkosten € 6,95.

Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Kalára.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kalára
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kalára een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kalára vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kalára kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren