Titel

Sociale Organisatieanalyse voor krachtig innoveren

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789012583893

Uitgever

Academic Service

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2012, paperback, 120 pp., als nieuw

Meer info
Innovatie is een krachtig middel om uw organisatie en uw medewerkers te blijven ontwikkelen. Innovatie komt echter niet spontaan 'uit de lucht vallen'. U kunt het alleen effectief en doelgericht toepassen als uw gehele organisatie hierop ingericht is.In dit boek beschrijven we hoe u op een eenvoudige manier uw organisatie kunt analyseren, herinrichten en hoe u kunt innoveren. In onze visie speelt de menselijke factor een essentiële rol. Uw organisatie bestaat immers grotendeels uit mensen, uw medewerkers. Benut hun capaciteiten om te kunnen innoveren.Dit boek geeft concrete handvatten aan die ondernemer of manager die zijn organisatie onder de loep wil nemen en er meer uit wil halen dan hij tot nu toe deed. U moet naar alle aspecten kijken van uw organisatie, waarbij mens, doelstellingen en processen centraal staan. Wij nemen u op praktische wijze, stap-voor-stap mee in de wereld van sociale en systematische analyse van uw organisatie.

Bc. Rolf Grouve MBA RI is directeur van Currency Connect, auteur van o.a. Innoveren met Subsidie en columnist voor o.a. Sprout. Ook geeft hij lezingen op het gebied van innovaties en subsidies.

Drs. ing. Erwin Altena werkt bij Currency Connect en heeft o.a. subsidieadvies voor grote organisaties onder zijn hoede. Hij is mede-auteur van het boek Innoveren met subsidie in de Praktijk, editie MKB.

Erik Schapink MSc is bestuurskundige en houdt zich bezig met procesen projectmanagement van samenwerkingsprojecten in de publieke en private sector.
Afbeeldingen
Grouve, Rolf; Altena, Erwin; Schapink, Erik - Sociale Organisatieanalyse voor krachtig innoveren
Kringloop Kampen Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Kringloop Kampen.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren