Titel

Champagne en kaviaar

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789054260837

Uitgever

Lantaarn B.V., De

Prijs

6,50

Bijzonderheden

112pp hardcover met papieren omslag

Meer info
De auteur, een Amerikaans culinair journaliste, is dol op de combinatie champagne en kaviaar en geeft in dit kookboek eerst uitleg over de verschillende soorten kaviaar, hun smaak, textuur en uiterlijk, de vangstgebieden, verwerking en zouten enz. Met een korte kanttekening over de slinkende voorraad door verdroging en vervuiling van de Kaspische zee. Tips voor aankoop en bewaren en enkele recepten met kaviaar. De informatie over champagne behandelt het gebied, de methode champenoise, de verschillende champagnehuizen enz. Jammer genoeg is de schrijfster bij dit onderwerp erg gefascineerd door "vintage champagnes", (van de oogst van een wijnjaar, die hier in Europa "millesime" genoemd worden). In de Champagnestreek telt echter de naam van het champagnehuis meer dan het jaartal. Tot slot enkele recepten waarin champagne en kaviaar gecombineerd worden. Voor de Europese markt had dit boek wat meer bewerkt moeten worden; er zitten diverse kleine onjuistheden in de tekst die duidelijk gericht is op een Amerikaans publiek. Sfeervolle kleurenfoto's in een wat verouderde styling.
Afbeeldingen
Clark, M. - Champagne en kaviaar
Clark, M. - Champagne en kaviaar
Clark, M. - Champagne en kaviaar
Clark, M. - Champagne en kaviaar

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel huisjeboekjebeestje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met huisjeboekjebeestje
  • Na uw bestelling ontvangen u en huisjeboekjebeestje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van huisjeboekjebeestje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • huisjeboekjebeestje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren