Titel

Bioritmen / een beknopte handleiding

Schrijver
ISBN

9789054953043

Uitgever

Ars Scribendi - gebonden

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1999, 60pp, als nieuw

Meer info
Samenvatting
Deel uw dagen met zelfvertrouwen in.
Met een duidelijke handleiding voor het zelf bepalen van uw gunstige en ongunstige perioden.
Recensie(s)
Dit boek gaat in op de drie cycli die het menselijk lichaam van nature kent: de lichaamscyclus, de emotionele cyclus en de intellectuele cyclus. Op een duidelijke manier wordt aangegeven wanneer de positieve en de kritieke dagen zijn en op wat voor een manier met deze en met tussenliggende dagen omgegaan kan worden. Het berekenen van eigen bioritmes is door het voorbeeld wat gegeven wordt heel duidelijk en goed te doen voor een ieder. Handig zijn de beschrijvingen van de 27 verschillende combinaties die de drie cycli kunnen vormen. Ook wordt nog een aantal tips gegeven voor het beginnen met een dieet d.m.v. bioritmen, het stoppen met roken en het studeren. Tot slot worden van enkele bekende personen hun bioritmen gekoppeld aan hun tragedies. Het boek geeft ook nog een aantal ritmogrammen die gebruikt kunnen worden voor het intekenen van de eigen bioritmen. Door de vele illustraties is het een prettig, handzaam en duidelijk boekje, dat voor een ieder die een begin wil maken met het leven via bioritmen zeker bruikbaar is. Tweekolommendruk met een kleine letter; veel kleine kleurenfoto's.
Afbeeldingen
West, Peter - Bioritmen / een beknopte handleiding
Achterboek Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Achterboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren