Titel

Rob Jacobs

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789090326726

Uitgever

Eigen beheer

Prijs

19,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2019 ,1e druk ,237pp ,paperback ,veel foto's ,Rotterdam ,voetbal ,nieuw

Meer info
Het liefst had hij een fotoalbum willen laten samenstellen, gezien de stapels foto’s die hij aanleverde. Tekst had hij echter ook ruimschoots voldoende voor een even smakelijke als humoristische biografie, rijkelijk gevuld met anekdotes.
Rob Jacobs (Rotterdam 1943) hing als speler en als trainer immer de lolbroek uit met zijn gevatte opmerkingen, zijn branie en zijn lef.
Eigenschappen, die zich ook wel eens tegen hem keerden. Zoals bij FC Groningen, ‘waar ze een Rotterdammer niet pruimde,’ zoals hij heeft ervaren.
Een trainer ook, die met drie clubs (Roda JC, Feyenoord en PAOK Saloniki) drie jaar achtereen Europees voetbal afdwong en niet alleen vanwege zijn humor. ‘Want dan hadden die clubs net zo goed André van Duin voor de groep kunnen zetten.’
Maar óók een trainer, zoals Henk van Stee (zijn assistent bij Sparta) ondervond, die heel serieus kan zijn. ‘Hij had veel meer uit zijn trainersloopbaan kunnen halen als hij zichzelf niet het etiket van lolbroek had opgeplakt.
Maar dan nòg had ik hem als club met zijn jarenlange ervaring als voetballer en als trainer als adviseur in dienst genomen na zijn trainerscarrière.’
Rob Jacobs is de enige trainer die de drie Rotterdamse clubs Feyenoord, Sparta en Excelsior onder zijn hoede heeft gehad.
Na zijn terugkeer uit Saoedi-Arabië koos hij voor een functie in de luwte.
Liefst zeventien jaar fungeerde hij in de herfst van zijn carrière bij de amateurclub Neptunus (Schiebroek) als trainer/technisch adviseur tot zijn definitieve pensioen in 2017.

In dit boek vertelt de markante speler/trainer en oer-Rotterdammer Rob Jacobs zijn memoires aan Piet Ocks ,die tot begin 2002 sportjournalist was bij het Rotterdams Nieuwsblad en later bij het Rotterdams Dagblad.
De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met het schrijven van boeken. Eerder verschenen van hem:
‘Feyenoord 75 jaar,’ ‘Zullen wij laten horen...SPARTA,’ ‘Niets is sterker dan dat ene woord’ en ‘Die zit.’
Afbeeldingen
Piet Ocks - Rob Jacobs
Boekhandel Snoek Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekhandel Snoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Snoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Snoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Snoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Snoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren