Titel

Brandend verleden

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789064930720

Uitgever

Sfinx, Uitgeverij De

Prijs

5,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1983, Gebonden, 1ste druk, 252 pagina's

Meer info
Wanneer de hoofdpersoon 35 jaar na de oorlog in Hamburg een doodgewaande oorlogsmisdadiger plotseling op straat herkent, wordt hij keihard gekonfronteerd met een wreed gebeuren uit de oorlog. Deze man heeft toen zijn joodse vriendin op haar onderduikadres vermoord en is na de oorlog naar Zuid-Amerika gevlucht. Hij besluit toch naar Duitsland terug te gaan en voor de vriend van de vermoorde vrouw blijft slechts de persoonlijke afrekening over.
Afbeeldingen
Matthiesen, Hinrich - Brandend verleden
Aleida's Bookshop Huissen

De meeste boeken zijn uit mijn eigen privé collectie. Ze zijn veelal met doorzichtig plastic gekaft waardoor ze er als nieuw uitzien en ook zo voelen. Leest erg prettig.
Verzendkosten voor aflevering in Nederland kan vaak voor € 4,40 bij ophalen bij een "UPS-pick-up-point", verder lopen deze uiteen van € 3,95 tot € 7,15. Afhankelijk van de grootte van het boek en de wijze van verzending. Voor buitenlands adressen gelden andere, hogere tarieven.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Aleida's Bookshop.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Aleida's Bookshop
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aleida's Bookshop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aleida's Bookshop vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Aleida's Bookshop kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren