Titel

Professioneel Omgaan met Gedragsproblemen . ( Praktijkboek voor het primair onderwijs . ) Welke leerkracht heeft er niet mee te maken: leerlingen met gedragsproblemen? Dergelijke leerlingen maken lesgeven niet tot een gemakkelijke taak. -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789055743643

Uitgever

HB / Hoger Beroepsonderwijs Uitgevers . ( Alleen zijn de hoekjes ietsje gekruld en een klein hoekje uit het schutblad geknipt vanwege naamsverwijdering . )

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback in zeer nette staat - 4819 - 1e 1e oplage 2004 - 301 p - 630 gr

Meer info
- Dit boek helpt om op professionele wijze om te gaan met gedragsproblemen. Niet alleen door inzicht te bieden in het ontstaan en voortbestaan van gedragsproblemen, maar ook door de weg te wijzen naar een effectieve oplossing. Daarbij wordt rekening gehouden met het feit dat er voor gedragsproblemen geen standaardoplossingen bestaan. Om gedragsproblemen te begrijpen en aan te pakken, zal er steeds weer gekeken moeten worden naar dít unieke kind in déze situatie.
Na een bespreking van middelen tot signalering en diagnose worden handreikingen gegeven voor de planmatige aanpak van gedragsproblemen op basis van enkele verklarende modellen. Het boek informeert ten slotte uitgebreid over de rol van de ouders en geeft aanwijzingen hoe met hen tot een goed contact te komen.
Afbeeldingen
Jennings , John . [ ISBN 9789055743643 ] 4819 - Professioneel Omgaan met Gedragsproblemen . ( Praktijkboek voor het primair onderwijs . ) Welke leerkracht heeft er niet mee te maken: leerlingen met gedragsproblemen? Dergelijke leerlingen maken lesgeven niet tot een gemakkelijke taak. -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren