Titel

De verstoring (verhalen) (Ex.2)

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029026086

Uitgever

Meulenhoff - Amsterdam

Prijs

4,00

Bijzonderheden

1992, 2e druk, 155 pp paperback (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0

Meer info
Fleur Bourgonje - De verstoring (verhalen) (Ex.2)
(Meulenhoff - Amsterdam)
ISBN 9029026081
2e druk 1992
155 pp paperback
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

'De verstoring telt acht verhalen, over personen die strijd leveren met hun verleden. Zij leven in een geestelijk isolement, als ballingen in hun omgeving en zelfs in hun eigen bestaan. Fleur Bourgonje bezit een groot talent voor de beschrijving van bizarre gedragingen en niet te duiden gevoelens. 'De verstoring' is een aangrijpende bundel van een bijzondere schrijfster.Recensie(s)Het verleden speelt een grote rol in het leven van de hoofdpersonen in de verhalen uit deze bundel. In sommige verhalen gaat het daarbij om zich los te maken van de vroegere geliefde; in andere is de moeizame scheiding tussen moeder en kind het thema. De verhalen tonen de personen op een cruciaal punt in hun leven. Maar hoewel de verstoring van het levensritme voor de hoofdpersonen ingrijpende gevolgen heeft, herneemt het gewone leven voor de buitenwacht al snel z'n gang en lijkt er soms niets gebeurd te zijn. In het titelverhaal hopen drie oude mensen dat het leven, verpersoonlijkt in een jonge vrouw, hen toch nog genoegdoening zal geven. Zij blijven echter met lege handen achter. In haar verhalen biedt de schrijfster een grote afwisseling van personen en situaties, waardoor de leesbaarheid van de bundel wordt vergroot. Eerder oogstte zij succes met haar bundels 'Spoorloos' en 'Wat het water gaf'.

Prijs €4,-
Afbeeldingen
Bourgonje, Fleur - De verstoring (verhalen) (Ex.2)
Bourgonje, Fleur - De verstoring (verhalen) (Ex.2)
Bourgonje, Fleur - De verstoring (verhalen) (Ex.2)
Stanley&Livingstone Utrecht

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!

ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Stanley&Livingstone.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren