Titel

Lenteregen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029718608

Uitgever

Voorhoeve

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2012, paperback, lichte gebruikersporen; in prima staat

Meer info
Aangrijpend verhaal over de pijn van afwijzing en het vinden van nieuw vertrouwen.

Als Merle Vroegindeweij 's ochtends voor haar spiegel staat, vindt ze het moeilijk om van de vrouw te houden die haar aankijkt. Onzeker als ze is, werkt ze het liefst alleen thuis, maar vanwege financiële problemen is ze gedwongen om werk buiten de deur te zoeken. Eenmaal aan de slag als secretaresse geeft ze niet meer dan het hoognodige van zichzelf prijs.

Dankzij een tip van haar collega Kathy vindt Merle een goedkoper huis. Ze houdt haar nieuwe buurman, de pastor Martijn, op afstand, maar hij laat zich niet zomaar afschepen en maakt steeds vaker een praatje. Hoewel ze geniet van zijn gezelschap, houdt Merle rekening met het ergste. Want Martijn weet niets van haar geheimen. Zou hij haar nog steeds leuk vinden als ze hem iets vertelt - of erger nog, hij iets ontdekt - over haar verleden?
Afbeeldingen
Grandia, Marianne - Lenteregen
boeken-hoop Katwijk aan Zee

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boeken-hoop.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boeken-hoop
  • Na uw bestelling ontvangen u en boeken-hoop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boeken-hoop vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boeken-hoop kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren