Titel

Formula 1

Schrijver
Uitgever

Heerhugowaard, Hollandia Offset BV

Prijs

15,00

Bijzonderheden

1e, zeergoed, hardcover met omslag, The world of professional car racing and the world of Frank Gude: a series of 40 silk-screen paintings

Meer info
Signed by Frank Gude
Afbeeldingen
Wiedenhoff, Rob - Formula 1
antiquesportsbooks Heiloo

Antiquesportsbooks.com is dé webshop voor antiquarische en gebruikte sportboeken. Wij hebben meer dan 7000 titels in onze webshop staan


De webshop is in 2013 gestart en er staan nu rond de 47 sporten op. Extra aandacht krijgen de sporten voetbal, schaken, bridge, schaatsen en wielrennen, maar we hebben ook een afdeling dans/ballet.

Binnen Nederland zijn de verzendkosten € 4,95. Voor België zijn de verzendkosten €8,95. Voor Duitsland(Germany) en het Verenigd Koninkrijk(UK) hanteren we €9,95 verzendkosten/shipping costs.

De kwaliteit van onze boeken is voor nagenoeg alle boeken zeer goed. Mocht een boek niet aan uw verwachtingen voldoen en u meldt dit binnen 14 dagen, dan nemen wij het boek terug en betalen wij de kosten voor de retourzending.

Voor de betaling accepteren wij Bankoverschrijving. Ideal, Mastercard, Visa en Paypal.
Ons adres; Antiquesportsbooks.com
Laan van Frans 20
1851 SH Heiloo

U kunt onze mailen via info@antiquesportsbooks.com of bellen met Ton Alofs, tel. nr. 0653648039

Wij zijn continu op zoek naar mooie antiquarische sportboeken. Wilt u sportboeken verkopen laat het ons dan weten.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel antiquesportsbooks.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met antiquesportsbooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en antiquesportsbooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van antiquesportsbooks vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • antiquesportsbooks kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,8 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren