Titel

Het geheim van zelfgenezing - Werken met gedachten, gevoelens en innerlijke geneeskracht

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789020243840

Uitgever

Ankh-Hermes

Prijs

27,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2005, gebonden, 175p

Meer info
Naam vorige eigenaar op schutblad, verder in zeer goede staat.

Ieder mens beschikt over een enorm zelfhelend vermogen. Door dit te activeren en te oefenen kunnen we ziekten verzachten of zelfs genezen. Immuunsysteem en gezondheid worden erdoor versterkt. Het bewust toepassen van gedachten, gevoelens, affirmaties, meditaties, licht, kleuren, muziek, evenals van de ons omringende kosmische energie stimuleren het zelfgenezend vermogen. Het zijn dus bronnen van genezing die iedereen kunnen aanspreken. In dit boek legt Anna R cker helder en eenvoudig uit hoe we dat kunnen doen. Aanvullend geeft ze bij een hele reeks specifieke klachten en aandoeningen adviezen over het gebruik van homeopatische middelen, Bach-bloesems, Sch ssler-zouten en spagyrische producten. Zo kunnen we onze lichaamseigen afweer activeren om onze gezondheid en prestatievermogen instand te houden, te verbeteren of te herstellen, en dat helemaal zonder allopathische medicijnen!
Afbeeldingen
Röcker, Anna Elisabeth - Het geheim van zelfgenezing - Werken met gedachten, gevoelens en innerlijke geneeskracht
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren