Titel

Utopia Rotterdam 40 jaar

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789090317847

Uitgever

Utopia

Prijs

60,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2019 ,1e druk, 480pp , hardcover ,veel afbeeldingen ,nieuw

Meer info
Het boek, dat voornamelijk uit foto’s bestaat, biedt een rijk en uniek beeld van 40 jaar cultuurhistorische ontwikkeling binnen een gemeenschap die haar hart verpand heeft aan Rotterdam. Utopia is opgericht in 1978 met als doel het realiseren van projecten op het snijvlak van techniek en kunst en met als vestiging het complex van het voormalige drinkwaterleidingbedrijf in Kralingen Oost. De visioenen van de afgelopen 40 jaar op het gebied van architectuur, vormgeving, fotografie, grafisch vormgeven, uitvindingen, muziek en horeca, hebben mede geleid tot de bruisende stad die Rotterdam nu is. In de loop der tijd zijn deze activiteiten met de camera vastgelegd. Een aantal leden heeft in archieven gezocht en zo is beeldmateriaal bij elkaar gebracht, gedigitaliseerd en van onderschriften voorzien. Het vormt een rijke terugblik op 40 jaar Utopia.
Afbeeldingen
Carl Stellweg, Peter de Vette, Tara Lewis - Utopia Rotterdam 40 jaar
Boekhandel Snoek Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekhandel Snoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Snoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Snoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Snoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Snoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren