Titel

Een verzonnen leven

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789023486732

Uitgever

De Bezige Bij - Amsterdam 2014, 1ste druk

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Grote paperback, 443 pag. Als nieuw. Pakketporto.

Meer info
Vertaald door Jan Pieter van der Sterre en Reintje Ghoos.
Het lijkt Sam Tahar aan niets te ontbreken: hij heeft een glansrijke carrière bij een prestigieus advocatenkantoor in New York, veel geld, aandacht van de media en een goed huwelijk. Maar zijn succes berust op bedrog. Om zijn kans op een goede baan te vergroten heeft de van oorsprong Arabische Samir twintig jaar geleden zijn naam in sollicitatiebrieven afgekort tot Sam. Toen dat direct tot een mooie betrekking leidde, besloot hij zichzelf een compleet andere identiteit aan te meten en de joodse afkomst van zijn voormalige beste vriend Samuel te lenen.
Terwijl Samirs ster daarna rees, bleef Samuel een marginaal bestaan leiden in een roerige Parijse buitenwijk, waar hij vergeefs probeerde als schrijver aan de bak te komen. Wel is hij nog altijd samen met Nina, die destijds heeft gekozen voor hem en niet voor Samir. Maar als het drietal elkaar na twintig jaar weer ontmoet, is er ruimte voor andere keuzes. De levens van Samir, Samuel en Nina komen onder hoogspanning te staan, wat uiteindelijk leidt tot een dramatische ontknoping.
In deze spannende psychologische roman laat Karine Tuil zien wat de grenzen zijn van menselijke maakbaarheid. Ingenieus wordt een ongewone driehoeksverhouding vervlochten met de grote maatschappelijke vraagstukken van onze tijd.
Afbeeldingen
Tuil, Karine - Een verzonnen leven
CC Rotterdam Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel CC Rotterdam.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met CC Rotterdam
  • Na uw bestelling ontvangen u en CC Rotterdam een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van CC Rotterdam vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • CC Rotterdam kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren