Titel

De Reis Naar Corsica

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789078068228

Uitgever

Voetnoot, Uitgeverij

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

2008, 80 pag., Paperback / softback buitenkant beetje vuil

Meer info
De reis naar Corsica' is deel 5 in de serie Moldaviet, een reeks uit het Tsjechisch vertaalde korte verhalen en novellen. Deze novelle van de Tsjechische schrijver en singer/songwriter Filip Topol [1965] werd door het Tsjechisch Fonds voor de Literatuur in 1999 onderscheiden met de prijs voor het beste prozawerk van dat jaar.
Na een zware operatie onderneemt een jonge man een reis naar Italië. Zijn reisdoel is Corsica. Het is tevens een reis door zijn gedachtewereld, een zoektocht naar zichzelf. Terwijl hij bezig is uit een diep existentieel dal van drankmisbruik en een verloren liefde te klimmen, voert zijn tocht hem naar Milaan, Genua en Santa Margharita.
Onderwijl voert hij een voortdurende strijd met de demonen die hem constant teisteren en paart hij dit mentale gevecht aan zijn reisindrukken en ervaringen. In Santa Margharita komt het inzicht: 'Heb ik nu die hele reis ondernomen om die algemeen geldende waarheid bevestigd te zien dat je als mens alleen op aarde bent?' Corsica is niet langer het doel, het is Venetië dat de verlangde bevrijding en vreugde zal brengen.
Afbeeldingen
Topol, F. - De Reis Naar Corsica
bookobook Dokkum

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling

Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.

Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel bookobook.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met bookobook
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • bookobook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren