Titel

Dagelijkse kost 2 / Koken met gezond verstand

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022334232

Uitgever

Manteau

Prijs

15,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1e druk van 2017. 284 Pagina's. Hardcover. Het boek ziet er goed uit.

Meer info
Koken met gezond verstand. Dat is wat Jeroen Meus zijn lezers en kijkers probeert bij te brengen. Deze Vlaamse restaurateur en tv-kok is wars van ingewikkelde toestanden en voedselhypes. Zijn manier van koken is erop gericht mensen de liefde voor koken bij te brengen en te laten zien dat je met goede producten en een beetje aandacht een heerlijke maaltijd op tafel zet. Zijn recepten variëren van klassiekers en simpele gerechten voor de doordeweekse dag tot schotels die niet misstaan op een diner waar een gerecht wat bewerkelijker mag zijn. Het boek bevat acht hoofdstukken met meer dan honderd recepten die niet eerder zijn gepubliceerd. Zoals we van Jeroen gewend zijn krijgen we in sappig Vlaams en met duidelijke receptuur heerlijkheden voorgeschoteld als Bavette met gnocchi alla romana, spinazie en tomaten, Ravioli met parmezaanvulling, asperges en tomatenvinaigrette, Panna cotta van chocolade met banaan en pindacrumble en nog veel meer. Koken is liefde tonen en dat zijn bij Jeroen geen loze woorden. Bij ieder gerecht staan extra tips en prachtige foto’s. Met register op ingrediënt. Jeroen Meus is inmiddels een begrip in de culinaire wereld mede dankzij zijn kookprogramma op de Belgische televisie.
Afbeeldingen
Meus, Jeroen - Dagelijkse kost 2 / Koken met gezond verstand
Foorgoed Sittard

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl

Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Foorgoed.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Foorgoed
  • Na uw bestelling ontvangen u en Foorgoed een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Foorgoed vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Foorgoed kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren