Titel

Fallout

Schrijver
Taal

Engels

ISBN

9781846276262

Uitgever

Granta Books

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2019, 268pp, paperback. Nieuw

Meer info
Freelance wetenschapsjournalist Fred Pearce, onder meer werkzaam voor The Guardian en het wetenschapsblad New Scientist, heeft het zich niet gemakkelijk gemaakt voor zijn nieuwste boek. Want voor zijn onderzoek reisde hij de hele wereld af naar gebieden waar op de een of andere manier de gevolgen merkbaar waren geweest van radioactieve straling. Zo bezocht hij ook Sellafield, de Engelse opwerkingsfabriek, die in 2006 na 40 dienstjaren buiten bedrijf ging. Tijdens het ontmantelingsproces ging het echter mis, en lekte grote hoeveelheden radioactief water uit een pijpleiding. Bij toeval liep het incident goed af en wist het personeel Engeland te behoeden voor de grootste denkbare nucleaire ramp.
De centrale vraag waar dit boek om draait is: heeft kernenergie een toekomst? Een vlot geschreven boek!
Afbeeldingen
Fred Pearce - Fallout
Katalyse 's Hertogenbosch

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Katalyse.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Katalyse
  • Na uw bestelling ontvangen u en Katalyse een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Katalyse vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Katalyse kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren