Titel

IK BEN INTEGER, JIJ BENT INTEGER / adviezen en sterke verhalen uit de boardroom

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789047007517

Uitgever

Business Contact; pback; 2e druk juli 2014; 269 pag;

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

UITVERKOOPPRIJS GLOEDNIEUW !

Meer info
Rob de Lange was eindredacteur en later onderzoeksjournalist bij Nova. Daarna werkte hij als redacteur bij Vrij Nederland en later als hoofdredacteur van Buitenhof. Sinds 2008 is hij algemeen verslaggever bij Het Financieele Dagblad.

Een unieke combinatie van theorie, best practices en persoonlijke levenslessen De integriteit van organisaties en hun leiders is een cruciaal thema, dat vrijwel dagelijks de pers haalt. De schade van een gedeukt imago varieert van een koersval op de beurs of een consumentenboycot tot een voor altijd besmette persoonlijke reputatie. Financieele Dagblad-journalist Rob de Lange ging voor dit boek de samenwerking aan met integriteitsexpert Jaap ten Wolde, en kwam gaandeweg dichter op de praktijk te staan dan hij kon vermoeden toen Ten Woldes reputatie zelf ter discussie kwam. Dit boek is een eerlijke en boeiende discussie, tussen de auteurs onderling en in gesprek met vijftien `captains of industry. Een discussie die voortdurend aantoont hoe dun de scheidslijnen soms zijn, hoe persoonlijk integriteit is en hoezeer de meningen over dit thema kunnen verschillen.
Afbeeldingen
LANGE, Rob de, WOLDE, Jaap ten - IK BEN INTEGER, JIJ BENT INTEGER / adviezen en sterke verhalen uit de boardroom
Huis van de Letteren Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Huis van de Letteren.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Huis van de Letteren
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huis van de Letteren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huis van de Letteren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Huis van de Letteren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren