Titel

Welkom op aarde ! In verwachting met lichaam, ziel en geest

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789060386774

Uitgever

Christofoor

Prijs

16,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2012, 143 pp., hardcover met linnen rug. NIEUWSTAAT

Meer info
Nieuwstaat.

De auteur (een diplomate) is zelf moeder van twee kinderen en beschrijft de veranderingen die de groei en ontwikkeling van een kind teweeg brengen bij zowel de moeder als de vader. Naast aandacht voor zowel de medische als de spirituele kant wijst ze ook op opvattingen over zwangerschap en geboorte volgens oude religies. Het boek begint met de voorbereiding, van conceptie tot zwangerschap en geboorte, en de groei van het kind tot een zelfstandig wezen. Die groei wordt beschreven in korte en langere fases. Dit met veel informatie en tips over wat te doen tijdens de zwangerschap, de geboorte en over de verzorging van de baby; praktische tips voor de samenstelling van een baby-uitzet ontbreken bijvoorbeeld niet. Het boek is zeer geschikt voor mensen die een gezin willen starten of reeds hiermee gestart zijn. Tot slot is ook een lijstje opgenomen met geraadpleegde literatuur. Met een serie fraaie kleurenfoto's.
Afbeeldingen
Gradenwitz-Koehler, Erika - Welkom op aarde ! In verwachting met lichaam, ziel en geest
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren