Titel
BUFFETTEN & ONTVANGSTEN
Schrijver
MENGELATTE, PIERRE / BICKEL, WALTER / ABÉLANET, ALBIN.
Taal
Nederlands
ISBN
9789010023483
Uitgever
ELSEVIER
Prijs
€ 23,00
Bijzonderheden
1979 ( 1e druk), 804 pp, kunstleren hardcover met s.o. BOEK IN NW.STAAT EN S.O. WAT GEBRUIKSSPOORTJES.
Meer info
Recensie:
Dit volumineuze van oorsprong Zwitserse werk ( uit 1974, 1e Nederl. druk 1979 ) is vooral bestemd voor bereopsmensen, koks, restaurateurs e.d..
Dat blijkt niet alleen uit de inhoud en ingewikkeldheid van veel recepten, maar ook uit de hoeveelheden: massa's recepten zijn bestemd voor 6, 8, 10, 20 of meer personen.
Het boek geeft honderden recepten voor buffetten, banketten, recepties, cocktailparty's e.d. uit meer dan 20 landen.
De receptuur is betrouwbaar, zij het dat de ingrediënten-hoeveelheden niet altijd worden gespecificeerd.
Ook uit de aanwijzingen voor de bereidingen blijkt dat dit boek meer voor professionele dan voor thuiskeukens werd gemaakt.
Grote aantallen paginagrote, inmiddels wat gedateerde kleurenfoto's dienen ter illustratie.
Achterin een katern, met ruim 60 blz. zwart-wit foto's met vooral keukentechnieken, en voorin treft men algemene aanwijzingen voor het organiseren van ontvangsten aan.
Nederlandse vertaling Hans Belterman.
Eindredactie Wina Born.
Formaat boek 27 x 19 x 7 cm.
Boek is in zeer mooie staat, onbeschreven, onbevlekt, geen vouwen o.i.d. en is ongebruikt.
Stofomslag heeft minimale gebruiksspoortjes, vnl op de hoekpuntjes.
Dit volumineuze van oorsprong Zwitserse werk ( uit 1974, 1e Nederl. druk 1979 ) is vooral bestemd voor bereopsmensen, koks, restaurateurs e.d..
Dat blijkt niet alleen uit de inhoud en ingewikkeldheid van veel recepten, maar ook uit de hoeveelheden: massa's recepten zijn bestemd voor 6, 8, 10, 20 of meer personen.
Het boek geeft honderden recepten voor buffetten, banketten, recepties, cocktailparty's e.d. uit meer dan 20 landen.
De receptuur is betrouwbaar, zij het dat de ingrediënten-hoeveelheden niet altijd worden gespecificeerd.
Ook uit de aanwijzingen voor de bereidingen blijkt dat dit boek meer voor professionele dan voor thuiskeukens werd gemaakt.
Grote aantallen paginagrote, inmiddels wat gedateerde kleurenfoto's dienen ter illustratie.
Achterin een katern, met ruim 60 blz. zwart-wit foto's met vooral keukentechnieken, en voorin treft men algemene aanwijzingen voor het organiseren van ontvangsten aan.
Nederlandse vertaling Hans Belterman.
Eindredactie Wina Born.
Formaat boek 27 x 19 x 7 cm.
Boek is in zeer mooie staat, onbeschreven, onbevlekt, geen vouwen o.i.d. en is ongebruikt.
Stofomslag heeft minimale gebruiksspoortjes, vnl op de hoekpuntjes.
- Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
- U handelt deze order direct af met Vocabulaire
- Na uw bestelling ontvangen u en Vocabulaire een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vocabulaire vermeld.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Vocabulaire kan betaling vooraf vragen.
- Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.