Titel

Verborgenkrachten der Edelstenen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Driehoek Amsterdam

Prijs

17,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in goede staat

Meer info
Aanvankelijk meende men, gewend als men is aan specialisatie, dat Mellie Uyldert moest gezien worden als veelzijdig deskundige op gebieden zoals sprookjes, kruiden, natuurgeneeswijze, moderne voeding en astrologie. Weinigen begrepen dat zij op al deze gebieden slechts toepaste wat haar het meest na aan het hart ligt: het nieuwe denken, dat past in de nieuwe tijd die is aangebroken.
Zij houdt haar toverlamp bij elke verschijningsvorm van de dagelijkse werkelijkheid, om de straling door te laten tot in haar wezen: 'Kijk, dát is, waar het om gaat!'

Edelstenen zijn de ogen der stof, die ons aanzien

Hoe kan men denken dat stenen niet leven? Een langzaam leven is het, maar analoog aan het leven in planten, dieren en mensen. Een leven van groei en gedaantewisselingen waarin toch steeds dezelfde patronen tot aanzijn geraken, die wij ook kennen uit andere rijken, ja waarin wij ook alle trillingen van het menselijk zieleleven kunnen herkennen. Want onze aarde heeft één kleurenstelsel en één getallensysteem, waarin zij haar wetten openbaart op zo vele lagen, in zo vele rijken, maar altijd herkenbaar analoog.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren