Titel

Lessen van Hitchcock / een inleiding in mediatheorie

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789053569627

Uitgever

Amsterdam University Press

Prijs

15,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2007, 384pp, paperback, uitmuntende conditie

Meer info
Het werk van de beroemde film- en televisiemaker Alfred Hitchcock heeft een enorme invloed gehad en bestrijkt een lange periode in de film- en televisiegeschiedenis.
Zijn werk vormt de rode draad in deze verhelderende inleiding op de theorievorming over film, televisie en nieuwe media, waarbij de moderne filmtheorie het vertrekpunt vormt voor uiteenlopende methodes van analyse en interpretatie. Aan de hand van de vele studies die er in de loop der jaren over Hitchcock zijn verschenen, worden verschillende theoretische benaderingenuitgelegd en met elkaar vergeleken. Aan bod komen onder meer de auteurstheorie, de semiologie, de theorievorming over gender en postmodernisme, alle uiteengezet, geillustreerd en getoetst aan de hand van Hitchcock's 'lessen' en gerelateerd aan de hedendaagse ontwikkelingen in het medialandschap.
Afbeeldingen
Pisters, P. - Lessen van Hitchcock / een inleiding in mediatheorie
Rare & Special Books Amsterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Rare & Special Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Rare & Special Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rare & Special Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rare & Special Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Rare & Special Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren