Titel

Voordelige Overnachtingen in Frankrijk

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Evron

Prijs

17,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in goede staat

Meer info
Voordelig Overnachten in Frankrijk geeft in deze 11e uitgave handige informatie over 3.400 voordelige vakantieadressen in heel Frankrijk. U vindt in deze gids voordelig geprijsde chambres d'hôtes, gîtes en kleinschalige particuliere pensions. Al vanaf e 35,- per nacht vindt u een goede kamer voor twee personen inclusief ontbijt! Steeds meer mensen zijn op zoek naar een vakantieadres in Frankrijk waar Nederlands gesproken wordt. Voordelig Overnachten in Frankrijk biedt u daarom het meest complete overzicht van vakantieadressen met een Nederlandstalige gastvrouw of gastheer. Bovendien kunt u de aanschafprijs van de gids terugverdienen door middel van de Voordeelcoupon, waarbij u buiten het hoogseizoen bij 128 adressen € 15,- korting krijgt op uw verblijf!


Recensie(s)




Deze jaarlijks verschijnende uitgave bevat 3.400 vakantieadressen bij particulieren, verspreid over heel het Franse platteland; de 431 Nederlandstalige adressen krijgen een duidelijke vermelding. Na een korte uitleg volgen de adressen, geordend per regio en daarbinnen per plaats/dorp. Per plaats/dorp worden meestal twee adressen vermeld en eventueel nog een dorpshotel voor het geval dat een adres vol zit. Per adres staan vermeld: naam, adres, eventueel e-mailadres en telefoonnummer van de verhuurder, comfort uitgedrukt in sterren, prijzen per kamer en een eenregelige beschrijving. De gegevens zijn actueel. Een adres uit de gids kan benaderd worden voor een reservering vanuit Nederland, maar vooral ook gewoon bezocht worden als men ter plekke een overnachting zoekt. Wie het aandurft om zelf bij de Franse verhuurder aan te kloppen, heeft met deze no-nonsense uitgave een keur aan adressen bij de hand.

Redactie
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren