Titel

Volkomen in je kracht staan

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789055991358

Uitgever

Andromeda

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2002, 208 pp., paperback. Als nieuw

Meer info
Als nieuw.

Je gelukkig voelen en genieten van het leven, van de mooie en leuke dingen om je heen. Zomaar gelukkig zijn
Helaas is het niet zo dat al ons handelen gebaseerd is op een streven naar geluk. Heel veel, misschien wel 90 procent, van ons handelen is gebaseerd op het vermijden van pijn. Volgens Bea van Wierst kun je het gevoel van gelukkig zijn´, alleen bereiken als je naar de Bron, naar binnen, gaat. Dan zul je ervaren wat het betekent om vol vertrouwen volkomen in je kracht te staan.Volkomen in je Kracht staan´ is een werkboek, een doe-boek, met praktische oefeningen en opdrachten die leiden tot de bewustwording van wie je bent en hoe je wilt zijn. Het is een handleiding voor iedereen die volledig in zijn of haar kracht wil staan. Stap voor stap word je je bewust van je wensen en verlangens, van spiegels en richtingaanwijzers, en zul je de angst voor afwijzing en falen begrijpen en loslaten. Je maakt een actieplan, leert je energie te richten op het realiseren van je wensen, en laat belemmerende gedachten en overtuigingen voorgoed achter je.
Dit boek is een hulp om jezelf volledig te manifesteren, zodat jij Volkomen in je Kracht staat.
Afbeeldingen
Wierst, Bea van - Volkomen in je kracht staan
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren