Titel

Dagboek voor... 10erjongens / eigentijds dagboek met inspirerende verhalen en uitspraken

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789032314224

Uitgever

IBB

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

295pp,2009 3e druk, paperback, als Nieuw

Meer info
Samenvatting
Ben jij klaar voor een avontuur met God? Heb jij iedere dag een paar minuten tijd?
Dan ontdek je dat er een God is die van je houdt! Hij kent je! Hij heeft het beste met je voor.

Dit boek staat boordevol zaken die te maken hebben met Hem en jou! Verhalen uit het leven van jongens zoals jij. Een duidelijke bijbeltekst en een stevige uitspraak maken dat je meer zult begrijpen van wie God is en wat Hij in jouw leven wil doen.

Wacht niet!
Begin vandaag!
Ontdek hoe spannend en cool het leven met God is!

Leeftijd: 10-13 jaar.
Bijbels dagboek voor tienerjongens. De taal (chillen, vet), inhoud en lay-out (in het blauw uitgevoerd) is goed op hen afgestemd. Ze leren hoe spannend en cool het leven met God is door gehoorzaam, eerlijk en betrouwbaar te zijn. Sport, muziek, school en vrienden komen ruimschoots aan bod. Dit boek bewijst dat ze prima passen bij 'oude' waarden : de bijbel, het gebed en de kerk. De kinderen zijn gehoorzaam en luisteren naar de wijze raad van hun ouders. Die weten op elke vraag een pasklaar antwoord te vinden. Zo gaat het in de praktijk niet altijd. Elk verhaal dat twee pagina's beslaat, begint met een wijze spreuk, die de inhoud goed weergeeft. Er zijn steeds andere hoofdpersonen die met elkaar in gesprek gaan. Het verhaal wordt afgesloten door een bijbeltekst en een motto. De teksten zijn afkomstig uit vijf verschillende bijbelvertalingen, waaronder de Nieuwe Bijbel- en de Willibrordvertaling. De afkorting achter de tekst verwijst naar de vertaling. Aantrekkelijke lay-out, degelijk dagboek. In dezelfde opzet verscheen 'Dagboek voor 10erjongens'*. Vanaf 10 jaar
Afbeeldingen
Freeman, W.B. - Dagboek voor... 10erjongens / eigentijds dagboek met inspirerende verhalen en uitspraken
Axel Axel

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Axel.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Axel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Axel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Axel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Axel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren