Titel

Spreek Zacht

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

The Hous of Books

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in goede staat

Meer info
Op een exclusieve school voor meisjes voelt de verlegen, aan overgewicht lijdende studente Carol zich aangetrokken tot de charismatische Naomi. Ze sluiten een weddenschap dat ze vóór hun afstuderen hun maagdelijkheid zullen verliezen.
Dan verschijnt Eddie, een gladde jongen die zijn middelbare school niet heeft afgemaakt en van een half dozijn privé-scholen is geschopt. Eddie is knap, op een fatale wijze charmant, en wil de meisjes graag helpen met het bereiken van hun doel.
Maar er is een steekje los aan Eddie. Hij is vrijpostig, heeft een opvliegend karakter en zijn verhalen kloppen niet. Tijdens een ijskoud weekend in een motel aan de rand van de bossen in Vermont, krijgt het plan van de meisjes een sinistere wending...


Recensie(s)




De verlegen Carole wordt verliefd op Eddie, een onbetrouwbare jongen die van veel scholen is getrapt. Tijdens een korte vakantie dwingt Eddie haar tot een triootje waarbij de andere vrouw sterft. Volgens Eddie is Carole daar schuldig aan. Deze gebeurtenis maakt Carole erg onzeker en als Eddie haar wil chanteren, vlucht ze. Steeds als ze denkt veilig te zijn, op de universiteit, bij een baantje in New York, verschijnt Eddie op het toneel. Uiteindelijk heeft Carole een eigen restaurant en een goede relatie, maar voelt ze zich nog steeds schuldig en durft niemand iets te vertellen. Tijdens een wintervakantie komt Eddie weer, nu als echtgenoot van Caroles vriendin. Deze bijzonder spannende thriller laat je geen moment met rust. Het schuldgevoel van een jong meisje wordt vreselijk uitgebuit door de gladde Eddie, waardoor Carole geen rust kent en niemand durft vertrouwen. Tot op het laatste moment spannend.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren