Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Losleven Vrij om te doen en te laten

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789400501898

Uitgever

Lev., 2014

Prijs

8,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Nette paperback, 224 pag.,

Meer info
Samenvatting

De perfectionistische, pleasende, plichtsgetrouwe en piekerende kant van jezelf ken je nu wel. Tijd om ruimte te maken voor wat je nog meer in je hebt.

Op welke manier ligt je leven vast? Wat houd je zelf vast? En wat kun je loslaten?
Losleven maakt om te beginnen je gedachten los. De waan van de dag, die volle agenda, verwachtingen en verplichtingen, veel moeten – wat ga je ermee doen? Dit boek biedt geen kant-en-klaar stappenplan voor een beter bestaan. Het is wel een leuke manier om je te verwonderen over ons drukke bestaan. Herken wat voor jou past en maak je eigen keuzes!

‘Het boek heeft een grappige en handige indeling. Als je een aantal hoofdstukken hebt gelezen, heb je het idee dat je eigenlijk helemaal niets meer moet.’ – de Volkskrant over Loslaten
Flaptekst

Veeleisend voor jezelf. Veel verwachtingen van anderen. Je moet van alles, maar de vraag is: moet dat echt? En van wie moet dat dan? Dit boek geeft je stof tot nadenken. Het staat vol met vragen. Moet ik de lat hoog leggen? Moet ik het doen zoals het hoort? Moet ik weten waar ik aan toe ben? Moet ik eerst mijn mail doen en dan mijn werk? Moet ik weten waar ik over vijf jaar sta? Moet ik minder moeten? Sta een moment stil en speel in je gedachten met de vragen. Op welke manier zet je jezelf vast? En waar kan het losser?

Jan Wolter Bijleveld verzorgt content creatie en concept voor uiteenlopende organisaties vanuit zijn bedrijf Hoofdruimte. In 2007 begon hij met Lsltn.nl (praktische ideeën, luchtige diepgang, voor ruimte in een vol leven). Eerder verschenen van hem de boeken Loslaten, Loswerken en Los leven (in samen-werking met Ingeborg Deana). Ook is hij als docent verbonden aan The School of Life Amsterdam.
Afbeeldingen
Bijleveld, Jan Wolter, Deana, Ingeborg - Losleven   Vrij om te doen en te laten
Ankerboek Uithuizermeeden

DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

Nieuwste boeken vanAnkerboek

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren