Titel

Trinity

Schrijver
Taal

Engels

ISBN

9780233968346

Uitgever

Andre Deutsch

Prijs

5,95

Bijzonderheden

1976,

Meer info
Epic fiction ... Excellent on the roots of the Troubles, and with great characters. Peter Taylor, Guardian Leon Uris is a storyteller, in a direct line from those men who sat around fires in the days before history and made the tribe more human. New York Times Book Review A saga of Catholic and Protestant families set against the backdrop of historical events ... A portrait of a country divided by class, faith and prejudice Irish Times Raw, tough, and unvarnished Kirkus Reviews
Roman over een eeuw Ierse vrijheidsstrijd, van het begin van de 19e eeuw tot aan de uitroeping van de onafhankelijkheid, Paasopstand in 1916. Als vrijheidsheld staat model Conor Larkin, zoon uit een katholiek boerengeslacht, met alle eigenschappen van de Ier in zich verenigd: een vechter en een dichter, koppig, hard, fanatiek en kunstzinnig. Hij offert persoonlijk geluk en tenslotte zijn leven aan de Ierse zaak. Uris heeft zich uitstekend gedocumenteerd, de gebeurtenissen uit de geschiedenis worden op de voet gevolgd, zodat het boek tegelijkertijd een kroniek vormt.
Afbeeldingen
Uris, Leon - Trinity
Vijolas Boek Huizen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Vijolas Boek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren