Titel

Richtlijnen voor de consument - Verstorende gedichten. Inleiding en flaptekst zie:

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Kelderuitgeverij, Utrecht

Prijs

6,95

Bijzonderheden

Paperback, 74 blz. Als nieuw.

Meer info
Passage uit de Inleidende tekst van Laurens Vancrevel:
Lezers die nooit dichtbundels ter hand nemen of er geen raad mee weten, doen er goed aan om met 'Richtlijnen voor de consument' hun poëzie-avontuur te beginnen. Het is nooit te laat om het wonder van echte, meeslepende poëzie te ontdekken. De kans is groot dat u dan voorgoed gewonnen zult worden voor de bevrijdende humor, de spannende dynamiek en de gedrevenheid die er uit spreken.
Flaptekst:
Jan Bervoets werd op 18 november 1942 in Amsterdam geboren. Van 1961 tot 1970 studeerde hij Nederlands in Nijmegen. Daar kwam hij in aanraking met het surrealisme. Tegelijkertijd werd hij daar actief in het studentensyndicalisme, dat voor hem de basis werd voor een anarchistische visie op de samenleving. In diverse anarchistische tijdschriften publiceerde hij essays en rapporten.
Inde jaren '8o herontdekte hij het surrealisme. Dit gaf hem de mogelijkheid voor een eigen poëzie als reactie op de maatschappijbeamende richtingen van die tijd. Het taalmateriaal dat hij in zijn verbeelding en zijn omgeving tegenkomt is voor hem een instrument dat alle regels ontregelt. De strijd tegen wat als dagelijks bestaan beleden wordt maar het feitelijk niet is, laat in zijn werk niet zelden sporen na.
De sporen in dit boek zijn bedoeld om de lezer/es te confronteren en zelf mee te zoeken, misschien wordt hij/zij zelf wel schrijver:
Eerdere publicaties:
Onder andere associatie (uitgave in eigen beheer 1989)
Het klaarlichte molest (Ijzer 1995)
Loflied op de beschaving (Ijzer 1999)
Krankzinnige kolportage (uitgave in eigen beheer 2002)
Een transparante hoofddoek (Brumes Blondes 2010)
Afbeeldingen
Bervoets, Jan - Richtlijnen voor de consument - Verstorende gedichten. Inleiding en flaptekst zie:
Antiquariaat De AS Coevorden

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Antiquariaat De AS.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Antiquariaat De AS
  • Na uw bestelling ontvangen u en Antiquariaat De AS een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiquariaat De AS vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Antiquariaat De AS kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren