Titel

Kinderen van Oud-Rotterdam

Schrijver
Uitgever

Ad Donker- Rotterdam

Prijs

17,75

Bijzonderheden

Staat: Klein vlekje op de voorkant van de kaft, verder mooie staat! / Bladzijden: 112 / Druk: Eerste / Art.nr. : 2018 / Vindplaats: 2018

Meer info

Kinderen van Oud-Rotterdam


De kinderen van Oud-Rotterdam zijn de grootouders van vandaag. Met weemoed in hun hart vertellen zij hun kleinkinderen hoe fijn ze vroeger speelden. Indiaantje op het Land van Hoboken; pootje baaien op pier 7 in de Waalhaven, of in de fontein van het Calandmonument op de Coolsingel. Zij pinken een traan weg als ze vertellen over de Rotterdamse Vacantieschool, en de feestjes van de buurtvereniging. Steeds opnieuw leggen zij er de nadruk op hoe goed de kinderen het nu wel hebben, want toen was er aan armoede geen gebrek. Toch vinden de meeste opa's en oma's dat ze een onvergetelijke jeugd hebben gehad. Misschien niet altijd even mooi, maar toch om nooit te vergetn. Want hoe arm ze vroeger vaak ook waren, ze hadden het voorrecht in een stad te wonen waarin een kind zich volledig uit kon leven. Rotterdam was voor een ondernemend kind met fantasie immers één grote speeltuin

Afbeeldingen
Peter J. Troost - Kinderen van Oud-Rotterdam
Oudefotoboeken Rhenen

Geachte klant,

Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50

Met vriendelijke groet,

Team Oudefotoboeken.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Oudefotoboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Oudefotoboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oudefotoboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oudefotoboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Oudefotoboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren