Titel

Ziel in de zorg / hoe technologische revoluties en nieuw burgerschap leiden tot een vernieuwde zorgbranche

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Dexter

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hard kaft. 336 pag. 13,4 x 21,5 cm. Splinternieuw.

Meer info
n dit boek geeft de auteur, Nederlands meest gezaghebbende trendwatcher, een beeld van de toekomst van de zorg. De zorg zal drastisch veranderen. Mensen gaan meer aan 'zelfzorg' en aan mantelzorg doen. De mogelijkheden van gecompliceerde zorg thuis nemen toe. Medisch specialisten worden toegankelijker en substitutie van zorg van de tweede naar de eerste lijn (huisarts) zal toenemen. Het maakbaarheidsdenken maakt plaats voor een grotere rol van spiritualiteit en toenemende acceptatie van de dood. De overheid stoot zorgtaken af. Nieuwe vormen van burgerschap komen op. Activistische groepen en nieuwe media nemen taken over die de overheid laat liggen, waarbij ze streven naar meer kleinschaligheid. Wat echter blijft, is de behoefte aan passie en bezieling in de zorg. Goed geschreven en fraai vormgegeven, interessante en inspirerende analyse over een zeer relevant thema. Bevat voorwoord van de minister van VWS. Geschikt voor een breed publiek van werkers in de zorg, politici, bestuurders, studenten en betrokken burgers.
Afbeeldingen
Bakas, Adjiedj - Ziel in de zorg / hoe technologische revoluties en nieuw burgerschap leiden tot een vernieuwde zorgbranche
Elfjetwaalfje Krimpen a/d IJssel

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Elfjetwaalfje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Elfjetwaalfje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Elfjetwaalfje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Elfjetwaalfje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Elfjetwaalfje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren