Titel

AVONTUUR IN SERVIË

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Het Spectrum, Utrecht, 1964

Prijs

2,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Prismapocket, 155 pp, in goede staat

Meer info
Prisma nummer 938

Vertaald door G. van Bergen van der Grijp-Matla

AVONTUUR IN SERVIE is het avontuurlijk verhaal van twee mensen die in een achterlijk deel van het moderne Europa in een gevaarlijke situatie verwikkeld raken, waaruit zij zich zonder hulp van buiten moeten zien te redden. Roger en Kate Starte besluiten hun rustig bestaan op het Engelse platteland op te geven en een wereldreis te maken. Hun plan is via Joegoslavië naar Griekenland te reizen in hun Landrover. Zij worden benaderd door een kennis die hun een vreemd verzoek doet. Deze kennis was tijdens de oorlog verbindingsofficier bij de anticommunistische guerrillatroepen van Mihaillovitsj in Oost-Servië. Toen hij door de Duitsers gevangen werd genomen. liet hij, in een afgelegen grot, niet alleen een schat aan goud achter, maar ook papieren en een dagboek, die als ze door de Joegoslavische autiriteiten ontdekt zouden worden voor veel vroegere Tsjetniks gevaar zouden opleveren. De Startes kunnen het niet over hun hart verkrijgen zijn verzoek om die grot te zoeken en de inhoud ervan te vernietigen, te weigeren. De Geheime Politie trotserend en tegen het advies van de Britse Legatie te Belgrado in, gaan ze naar het woeste Servische bergland om hun speurtocht, met de weinige gegevens die ze hebben, tot een goed einde te brengen
Afbeeldingen
Williams, Eric - AVONTUUR IN SERVIË
Azucena Winschoten

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Azucena.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Azucena
  • Na uw bestelling ontvangen u en Azucena een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Azucena vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Azucena kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren