Titel

A history of modern criticism 1750-1950 volume four. The late nineteenth century

Schrijver
Taal

Engels

Uitgever

Jonathan Cape

Prijs

11,90

Bijzonderheden

Harde kaft met omslag, 1965, 671 blz., Engelstalig, in gelezen staat, verkleurde stofomslag met scheurtjes.

Meer info
Deel 4, the later nineteenth century.

Met het aantal genoemde foto’s in de titel geven we een indruk van het boek. Uiteraard kan het boek meer foto’s en/of afbeeldingen bevatten.

English: See attached pictures to get an impression of the book. Pages are neat and clean. Tightly packed and send as a parcel.

Condition: Good. Hardcover with dust jacket. 1965. 671 pages. Reader's copy. Dust jacket is faded and chipped.
Afbeeldingen
Wellek, René - A history of modern criticism 1750-1950 volume four. The late nineteenth century
Boekentuin Alkmaar Alkmaar

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk. Een derde van de vrijwilligers bij De Boekentuin heeft een afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperking. Naast vrijwilligers met een uitkering werkt de stichting ook samen met niet-commerciële re-integratiebedrijven, Vluchtelingenwerk en maatschappelijk werk uit de regio Alkmaar. Onze stichting is ontstaan vanuit een particulier initiatief en werkt zonder (gemeentelijke) subsidies.

Voor verzending binnen Nederland hanteren wij een verzendprijs voor brievenbuspost van €4,90 en pakketpost van € 7,25. Verzending geschiedt via PostNL. Op alle verzendingen zit een Track en Trace code.
Verzendkosten België € 7,95 via DPD.

Overige landen op aanvraag.


Op alle verzendingen zit een Track en Trace code.

Bestellingen worden op basis van binnenkomst afgehandeld, dus het kan een enkele keer voorkomen dat een boek reeds verkocht is, maar over het algemeen zijn wij zeer up-to-date.


We do send worldwide.
We accept payment by Paypal. Our EU customers may pay directly to our bank account. We do requiere pre-payment. The details will be e-mailed to you. All prices are in Euro's and do not include shipping costs. Books are subject to prior sale.
All books are in good / very good condition unless otherwise stated.
The purchase may be returned (after contacting us) if the book is not in the condition described.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekentuin Alkmaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekentuin Alkmaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekentuin Alkmaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekentuin Alkmaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekentuin Alkmaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren