Titel

Amfibieën en reptielen in Drenthe

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789052944845

Uitgever

Profiel, Bedum

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden, 2010, 176 blz. Met kleurenfoto's en kaarten. Enkele deukjes in de kaft.

Meer info
De reptielen en amfibieën in Nederland hebben het vaak moeilijk en zijn erg gevoelig voor ecologische veranderingen. Het is voor natuurliefhebbers en natuurbeschermers dan ook een verademing dat er tegenwoordig ook lichtpuntjes zijn waar te nemen en dat door goed beheer deze kwetsbare dieren weer in aantal kunnen toenemen. Kennis van de leefvoorwaarden en een inventarisatie van de soorten zijn daarbij van groot belang. Dit boek is een actuele atlas van alle soorten reptielen en amfibieën die in Drenthe leven. Dat levert zestien inheemse soorten amfibieën en reptielen op. Daarmee is Drenthe, op de provincie Limburg na, de rijkste provincie wat betreft deze beschermde diergroepen. Per soort wordt belangrijke informatie verstrekt o.a. omtrent de kwetsbaarheid, kenmerken, voorkomen en verspreiding, biotoop en leefgebied, bescherming en beheer in deze provincie. Per dier worden de huidige leefgebieden in kaart gebracht door middel van het 5km hokken systeem. Door de vele kleurenfoto's van de dieren en hun biotoop en de goed leesbare teksten een interessante uitgave voor een ieder die op enigerlei wijze geboeid wordt door de herpetofauna in deze provincie.
BoekenWO2 Raalte

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel BoekenWO2.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren