Titel

De heilzame kracht van appelazijn : Gezondheidselixer voor elke dag

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789024373758

Uitgever

Zuid-Nederlandse Uitgeverij -1999.

Prijs

14,00

Bijzonderheden

Paperback, 94pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )

Meer info
: Het wonderelixer van de natuur voor uw gezondheid.

In deze raadgever komt u alles te weten over hoe appelazijn uw gezondheid kan verbeteren. In de oudheid werd appelazijn reeds beschouwd als een uitstekend gezondheidselixer geschikt voor de behandeling van aambeien, keelpijn, gewrichtspijn, heesheid, hoofdpijn, slaapstoornissen, wratten, enz. Met de opkomst van de industriële samenleving verdween dit veelzijdige product wat uit de belangstelling, tot enige tijd geleden de medische wereld de heilzame werking van appelazijn opnieuw ontdekte. In dit boek komen de volgende onderwerpen aan bod: * Gebruik van appelazijn door de eeuwen heen * behandeling van gezondheidsklachten van a tot z * cosmetica voor huid en haar * culinaire recepten //

Recensie(s) :
Azijn is een veelzijdig product dat 5000 jaar geleden al in China werd toegepast. Het is sinds die tijd in gebruik als conserveermiddel, als smaakmaker in gerechten maar ook als schoonheids- en geneesmiddel. De auteur geeft allereerst een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van het azijngebruik. Daarna volgen hoofdstukken over de chemische samenstelling en het gebruik van op natuurlijke wijze gegist appelazijn. Met name de geneeskrachtige eigenschappen van appelazijn worden belicht. De auteur beschrijft appelazijn als een multifunctioneel huismiddel dat helpt bij vele kwalen. In alfabetische volgorde - van aambeien tot zweetaanvallen - worden de kwalen en de azijnremedie ertegen behandeld. Tot slot korte hoofdstukken met toepassingen van azijn op culinair, cosmetisch en huishoudelijk gebied.
Maaszicht Maasbracht

* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België vanaf € 30,- GÉÉN portokosten!

Betaling na ontvangst boeken!

Betaling via PayPal is mogelijk!

SNELLE LEVERING 1 tot 2 WERKDAGEN!

PORTOKOSTEN:

NEDERLANDSE ZENDINGEN via postNL aan Nederlandse tarieven.
Boek tot 350 gram 3.84 euro
Boek boven de 350 gram 4.50 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 6.25 euro //

BELGISCHE ZENDINGEN via Bpost aan Belgische tarieven
Boek tot 350 gram 3.50 euro
Boek boven 350 gram 5.80 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 7.70 euro

ANDERE LANDEN OP AANVRAAG.

Boeken altijd degelijk en professioneel verpakt.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Maaszicht.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Maaszicht
  • Na uw bestelling ontvangen u en Maaszicht een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Maaszicht vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Maaszicht kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren