Titel

Connie Brandt

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

4,99

Bijzonderheden

126 pagina's, geen jaartal. Rug is goed, geen vouwen, ezelsoren en aantekeningen. Vlekje op omslag.

Meer info
Een verhaal voor oudere meisjes. Illustraties van Piet de Leers
Afbeeldingen
Hans de la Rive Box - Connie Brandt
dejongboeken.nl Harlingen

Onze nieuwe en tweedhands boeken worden binnen 1 werkdag verzonden. Een bestelling verplicht u tot betaling. Wij hanteren binnen Nederland vaste verzendkosten van € 4,95 per bestelling (inclusief 21%btw en met track en trace!). Brievenbuspakketjes naar België kosten € 7,00 (via DPD). Pakketten tot 1 kilo naar België kosten € 8,75. Van 1 tot 10 kilo is dat € 11,50. Beide inclusief 21% btw. LET OP: verzending naar het buitenland is duurder. Wij nemen bij verzending naar het buitenland eerst contact met u op over de hoogte van de verzendkosten. ATTENTION: Shipping abroad is more expensive than indicated! We will contact you about the shipping costs.

Bij een klein aantal boeken staat nog geen foto. Wilt u deze ontvangen mailt u ons dan gerust. Wij mailen u doorgaans binnen 1 werkdag de foto.

Boeken van onze eigen uitgeverij Taal & Teken en uitgeverij De Ring kunt u ook via onze eigen website bestellen: www.taal-teken.nl of www.dejongboeken.nl. Betalen via i-DEAL is mogelijk via onze websites en via uitnodiging in de email die u van ons ontvangt. En... kom ook eens langs in onze winkel in Harlingen, Noorderhaven 4.

De Jong Boeken heeft een ruim aanbod in boeken van Folio Society (wel steeds kleiner wordend).

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel dejongboeken.nl.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met dejongboeken.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en dejongboeken.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van dejongboeken.nl vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • dejongboeken.nl kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren