Titel

Wie is nu eigenlijk de baas ? Macht en politiek in organisaties

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789052614786

Uitgever

Academic Service

Prijs

6,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2004, 256 pp., hardcover met stofomslag. Als nieuw.

Meer info
Als nieuw.

In dit boek gaat Art Kleiner uit van de veronderstelling dat in iedere organisatie een kerngroep (core group) bestaat van sleutelfiguren die er echt toe doen. De organisatie is continu bezig om de waargenomen behoeften en prioriteiten van deze kerngroep te vervullen. Dit is soms moeilijk te zien, omdat aard en samenstelling van de kerngroep per organisatie verschillen, net als de mission statements en andere geformuleerde doelen die naar de buitenwereld worden uitgedragen. Maar alles wat de organisatie doet ' klanten tevreden stellen, waarde creëren, producten en diensten leveren, talent van werknemers ontwikkelen en investeringen van aandeelhouders terugverdienen ' komt op de tweede plaats. Op de eerste plaats komt het tevreden houden van de kerngroep.

Wie is nu eigenlijk de baas! is een aanrader voor iedereen die in het dagelijks leven aanloopt tegen niet-rationele besluitvorming in organisaties en voor mensen die willen onderzoeken wie in de eigen organisatie tot de kerngroep behoort. Behalve nieuwe perspectieven biedt het boek veel praktische handvatten. Diagnostische oefeningen helpen de lezer bij zijn zoektocht naar de kerngroep in zijn eigen organisatie.
Afbeeldingen
Kleiner, Art - Wie is nu eigenlijk de baas ?  Macht en politiek in organisaties
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren