Titel

Slurp! 2 . Eten, drinken en zelf wijn kopen in Frankrijk

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022999080

Uitgever

A.W.Bruna

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

2010, 304 pp., hardcover met stofomslag. NIEUWSTAAT.

Meer info
Nieuwstaat.

De auteur is een bekende Nederlandse wijnboer in de Bordeaux. Hij heeft een website waarop hij het dagelijkse leven in Frankrijk op geestige wijze beschrijft. Dit boek is een samenvatting van zijn artikelen en bestaat voornamelijk uit kleurenfoto's met bijschriften. Het leest gemakkelijk in een avond uit en je krijgt de neiging meteen af te reizen naar dit heerlijke oord. Een beetje wijnwijsheden en een aantal aanraders voor restaurants verlevendigen het zeer smakelijke boekje. Gort legt ook uit hoe je zelf wijn kunt kopen bij de boer en geeft daarbij adressen van wijnboeren met verrukkelijke wijnen voor een prix d'amis. Zijn wijn La Tulipe is ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar en won een aantal prijzen in Frankrijk. De schrijver neemt geen blad voor de mond en boort ook rustig een bij naam genoemd restaurant de grond in. Hij publiceerde eerder boeken over wijn en Frankrijk. Geen normaal saai wijnboek, maar een geestig boekje over hoe goed het leven in Frankrijk kan zijn. Met een aantal smakelijk tips.
Afbeeldingen
Gort, Ilja - Slurp! 2 . Eten, drinken en zelf wijn kopen in Frankrijk
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren