Titel

'T is voor het goede doel. Hoe efficiënt fondsen werven

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789077432280

Uitgever

Lannoo/Scriptum

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2008, 328 pp, paperback. Goed. Pakketpost

Meer info
Net exemplaar met minimale gebruikssporen.

In dit boek wordt getoond hoe je geld kunt inzamelen voor een goed doel. Dat kan zijn een paar duizend euro voor een lokale school, sportclub of gezondheidsinstelling of jaarlijks vele miljoenen voor een grote organisatie. In alle gevallen zal een aantal regels moeten worden toegepast om succesvol te zijn. In dit boek wordt de lezer aan de hand van gedetailleerde informatie en vele honderden praktische tips, wegwijs gemaakt in de complexe wereld van communicatie en fondsenwerving voor een goed doel. Dit overzichtelijke boek besteedt aandacht aan het uitstippelen van een strategie van fondsenwerving, de wijze van campagne voeren, (gouden tips voor) direct marketing en de toekomst van fondsenwerving. De auteur heeft vele jaren ervaring in de wereld van de fondsenwerving en werkte voor organisaties zoals Amnesty International, WWF en de Voedselbanken, was directeur van Artsen zonder Grenzen en doceerde communicatiewetenschappen.
Afbeeldingen
Claes, Karel - 'T is voor het goede doel. Hoe efficiënt fondsen werven
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren