Titel

Weerom is anders

Schrijver
ISBN

9789057860157

Uitgever

Servo

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1999 gebonden 71 pag. in goede staat

Meer info
Als kleine jongen in Winsum (Gr.), waar hij in 1923 is geboren, zag Jan Niehoff in 't hemelblauw een wolkenvlok hoog boven de schoorsteen van 't ouderlijk huis voorbij trekken en hij vroeg zich af, welk van beiden in beweging was. Terwijl hij leerde schaatsen aan de hand van zijn vader, liet hij onder de spoorbrug de donder van de trein en de vonkenregen uit de vuurla van de locomotief verrukt over zich komen: de herinnering tekent zijn fascinatie voor beweging in relatie met de tijd. Ook later zijn beschouwing en dynamiek de polen, waartussen zich zijn levensgevoel beweegt: hij studeerde geschiedenis, maar werd arts. In zijn oudere werk is hij de romanticus, die zich maar moeilijk vindt in het cynisme en het profijtbeginsel van alledag. Later worden oude ontmoetingen vanuit een milder geworden visie en een rijper perspectief herbeleefd, maar nog steeds doortrokken van zon, wind en water.
Afbeeldingen
Niehoff, Jan S. - Weerom is anders
bookobook Dokkum

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling

Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.

Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel bookobook.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met bookobook
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • bookobook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren