Titel
Dumonts kleine kaas lexicon
Schrijver
Iburg, Anne
Taal
Nederlands
ISBN
9789036616379
Uitgever
Rebo - gebonden
Prijs
€ 4,00(Excl. verzendkosten)
Bijzonderheden
2005, derde druk, 301 blz. vrijwel in nieuwstaat
Meer info
Samenvatting
De beste kaassoorten van A tot Z in beeld.
- Kaas uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Engeland;
- Alles over de oorsprong, bereiding, voedingsstoffen en smaak;
- Wetenswaardigheden over de geschiedenis van kaas;
- Talrijke originele recepten voor zoete en hartige gerechten;
- Tips voor het snijden en het serveren van kaas, de selectie van bijpassende wijn en alles wat verder goed met kaas combineert.
Recensie(s)
Na een uitgebreide inleiding over geschiedenis, bereiding en culinair gebruik van kaas wordt een alfabetisch overzicht gegeven van 94 Europese kazen. Van deze kazen worden zeer uitgebreid type, oorsprong, kenmerken, bereiding, geschiedenis, smaak, vetgehalte, gebruik, inkoop en opslag besproken. Bij sommige kazen is nog een recept opgenomen. In een apart kader wordt vermeld of de kaas bereid is van melk van koe, schaap of geit, of het rauwe of gepasteuriseerde melk betreft, het land van herkomst en dranksuggesties. Mooi geillustreerd met van elke besproken kaas een of meer foto's. Overzichtelijke en duidelijke informatie. Met alfabetische registers op kaassoorten en op recepten.
De beste kaassoorten van A tot Z in beeld.
- Kaas uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Engeland;
- Alles over de oorsprong, bereiding, voedingsstoffen en smaak;
- Wetenswaardigheden over de geschiedenis van kaas;
- Talrijke originele recepten voor zoete en hartige gerechten;
- Tips voor het snijden en het serveren van kaas, de selectie van bijpassende wijn en alles wat verder goed met kaas combineert.
Recensie(s)
Na een uitgebreide inleiding over geschiedenis, bereiding en culinair gebruik van kaas wordt een alfabetisch overzicht gegeven van 94 Europese kazen. Van deze kazen worden zeer uitgebreid type, oorsprong, kenmerken, bereiding, geschiedenis, smaak, vetgehalte, gebruik, inkoop en opslag besproken. Bij sommige kazen is nog een recept opgenomen. In een apart kader wordt vermeld of de kaas bereid is van melk van koe, schaap of geit, of het rauwe of gepasteuriseerde melk betreft, het land van herkomst en dranksuggesties. Mooi geillustreerd met van elke besproken kaas een of meer foto's. Overzichtelijke en duidelijke informatie. Met alfabetische registers op kaassoorten en op recepten.
Afbeeldingen
Achterboek
Keijenborg
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95
- Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
- U handelt deze order direct af met Achterboek
- Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Achterboek kan betaling vooraf vragen.
- Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.