Titel

Het Enneagram Een weg naar zelfkennis

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

10,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
Het enneagram, een hulpmiddel om zelfkennis te verwerven en andere mensen geestelijk te begeleiden, is al eeuwenoud. De kennis ervan werd lang uitsluitend mondeling doorgegeven en pas in onze tijd in het westen ontdekt. Veel psychologen en theologen zijn van mening dat het enneagram een uitstekend instrument is om mensen te helpen op hun weg naar religieuze en psychische wasdom. Het enneagram is een fascinerend typologisch model met negen karaktertypen van de ziel, dat zijn oorsprong vindt in de oosterse wijsheidstraditie van de soefi's. Toch kan het helpen om tot een diepere en meer oprechte betrekking tot God te komen. Als spiegel van de ziel blijft het enneagram een van de vele wegwijzers. Wegwijzers wijzen de weg; lopen moeten we echter zelf. Dit boek is voor lezers die bereid zijn een boeiende weg naar zelfkennis en ommekeer te volgen.Toon minderRecensie(s)In de astrologie worden 12 mensentypen beschreven overeenkomend met de tekens van de dierenriem. Het enneagram reduceert het menselijk gedrag tot 9 verschillende karaktertypen. Dit enneagram is mogelijk ontstaan uit de Soefi beweging en wordt gevormd door een cirkel met daarbinnen een driehoek en een hexagon zodat 9 punten ontstaan die op allerlei manieren met elkaar kunnen worden verbonden. Na een inleiding worden zeer uitvoerig de 9 typen beschreven. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een mengsel van getallensymboliek; christelijke symboliek; mystiek; esoterische kennis en bijbelcitaten. Ten slotte geeft het boek een weg naar zelfbewustwording. Daarbij moet het schuiven en verbinden van getallen in het enneagram de lezer als instrument dienen op weg naar religieuze en geestelijke rijpheid. De auteurs zijn een Amerikaanse Franciscaner monnik en een Duitse Lutherse dominee.

als nieuw, nieuwstaat, lichte beschadiging kaft, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Rohr , Richard - Het Enneagram Een weg naar zelfkennis
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren