Titel

De mens wikt, de natuur beschikt genetische modificatie vanuit het onderzoekersperspectieg

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789087591120

Uitgever

jouwboek.nl amg advies

Prijs

12,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2009 1ste druk softcover heel goede staat verzk 3.80 IN NL

Meer info
De mens wikt, de natuur beschikt
Albert van Ooyen
ISBN 978-90-8759-112-0

Ruim dertig jaar al woedt er een felle discussie over genetische modificatie, het combineren van stukken genetisch materiaal (DNA) in een reageerbuis. Een doorbraak zonder weerga die ongekende mogelijkheden biedt voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen, nieuwe en duurzame industriele processen en een efficientere en gezondere landbouw. Albert van Ooyen was er vanaf het begin bij betrokken, eerst als universitair onderzoeker, later als onderzoeker in het bedrijfsleven en deeltijd hoogleraar in Wageningen. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen vanaf de allereerste experimenten met konijnen-DNA in een kelder in Zurich tot en met de verschillen tussen industrieel en universitair onderzoek, die hij aan den lijve heeft ondervonden. Op laconieke wijze sloopt hij mythes en voor-oordelen en geeft zijn eigen nuchtere kijk op een aantal omstreden aspecten van genetische modificatie. Hoe ging men in het begin om met de onbekende risicos? Wat is er eigenlijk van waar gebleken? Waarom hebben zoveel mensen problemen met deze technologie? Dit boek daagt je uit om zelf na te denken over de antwoorden.
Afbeeldingen
Ooyen, Albert van - De mens wikt, de natuur beschikt genetische modificatie vanuit het onderzoekersperspectieg
Lillith Kockengen

de verpakking wint geen schoonheidsprijzen, probeer zoveel mogelijk te recycelen en toch veilig te versturenboekenlijst is helaas niet update, veel mensen bestellen en zien er vervolgens vanaf :(

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Lillith.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Lillith
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lillith een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lillith vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Lillith kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren