Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Luister naar je stem

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789049950507

Uitgever

Rothschild & Bach -2006

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

NIEUWE paperback, 187 pag., ISBN 9789049950507

Meer info
Martha's moeder stierf toen ze vier jaar oud was, haar vader heeft ze nooit gekend en haar grootmoeder Olga lijdt aan alzheimer.

Wanneer het tot Martha doordringt dat haar laatste familielid niet lang meer zal leven, gaat ze op de zolder van het huis van Olga op zoek naar verborgen aanwijzingen. Ze vindt het dagboek van haar moeder, een filosofiestudente in de zeventiger jaren in Padova. Uit het dagboek destilleert ze een geheel ander beeld van haar vader dan zij dacht: hij was geen Turkse prins, zoals grootmoeder Olga haar had verteld, maar een veertigjarige docent filosofie.
Recensie(s)




Vierde literaire roman van de Italiaanse auteur Tamaro [1957], die 'Het hoofd in de wolken' en de internationale bestseller 'De stem van je hart' publiceerde. In 'Luister naar je stem' staan net als in 'De stem van je hart' oma en kleindochter centraal. Door de vroege dood van de moeder van Martha is zij vanaf haar vierde jaar opgevoed door haar oma Olga. Hun relatie is moeizaam en als Olga begint te dementeren en uiteindelijk sterft gaat de jonge twintiger Martha op zoek naar sporen van haar moeder en haar onbekende vader. Ze vindt op zolder brieven en langzaam begint ze haar ontstaansgeschiedenis te ontrafelen. Ze bezoekt haar vader en een oom in Israel. Op zoek naar haar wortels, die beinvloed zijn door de Shoah en de jaren zestig, ontdekt ze wie ze zelf is. Een mooie roman die meer de diepte ingaat dan 'De stem van je hart' en niet alleen qua titel maar ook qua inhoud als een vervolg erop gezien kan worden. Vanwege de filosofische, psychologische en religieuze uitweidingen geschikt voor een publiek van geoefende lezers
Afbeeldingen
Tamaro, Susanna - Luister  naar je stem
Ankerboek Uithuizermeeden

DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

Nieuwste boeken vanAnkerboek

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren