Titel

Samen sterk bij kanker

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789077770252

Uitgever

Zaak De

Prijs

24,95

Bijzonderheden

Goed / izgst 2007, 131 pp Boek ongebruikt, ongelezen, onbeschreven, wat lichte krasjes en deukjes op cover,, kleine kniek aan achterzijde cover. Izgst.

Meer info
Samenvatting
De Heilige Graal ligt aan de basis van de scheppingDe manier waarop we elkaar in moeilijke omstandigheden steunen, kan hetverschil betekenen tussen leven en dood. Dit boek geeft wetenschappelijkbewijs voor de kracht van de liefde en inspireert je om van deze krachtgebruik te maken. Het is in de eerste plaats geschreven voor mensen metkanker en hun naasten, maar alle mensen – ziek of gezond – kunnen dezekracht in hun omgeving mobiliseren en er hun voordeel mee doen.
Recensie(s)

Dit is een boek voor mensen met kanker en hun naasten. Volgens de auteur kan de manier waarop we elkaar onder moeilijke omstandigheden steunen, het verschil betekenen tussen leven en dood. In het eerste deel van het boek bespreekt hij drie onderzoeken die dit wetenschappelijk zouden aantonen. In deel II bespreekt hij zeven projecten waarbij mensen met kanker worden gesteund door familie, vrienden en zelfs onbekenden. Dit laatste gebeurt bijvoorbeeld door de zogenaamde 'applausavonden' en 'cirkels van vertrouwen'. In de meeste gevallen zijn deze projecten nog niet gerealiseerd, al worden ze beschreven alsof dat al wel zo is. De laatste stand van zaken kan via de website gevonden worden. In deel III beschrijft de auteur zijn eigen leven en hoe hij ertoe kwam dit boek te schrijven. Hij is vader, schrijver en arts. In zijn enthousiasme springt hij heen en weer tussen feit en fictie en kan hij zieke mensen het idee geven dat hun lot vooral afhankelijk is van het aantal mensen dat hen steunt. Hij heeft geen oog voor het feit dat mensen ook op andere manieren beter kunnen worden.

Drs. J.M. Spee
Afbeeldingen
Fransen, H. - Samen sterk bij kanker
BOOKS2FLOW Roelofarendsveen

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !

Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!

Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.

Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!

Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!

Vriendelijke groet Carla
Books2Flow

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel BOOKS2FLOW.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren